Meet my team!

Als ondernemer kan je niet alles alleen doen en is het fijn als je een team van specialisten om je heen hebt staan waar je altijd op terug kan vallen. 

Met een gerust hart draag ik werkzaamheden of klanten aan hen over. Omdat ik weet dat zij op dezelfde manier werken alleen ieder met hun eigen specialisme. 

Loukie Design

Wil jij graag een website, maar ontbreekt het je aan technische kennis? Heb je al verwoede pogingen gedaan, maar krijg je het niet voor elkaar om er iets moois van te maken?
Heb je behoefte aan iemand die echt de tijd voor je neemt, luistert naar jouw wensen
en doorgaat tot het plaatje compleet is?

Laat mij je dan helpen. Ik maak en onderhoud jouw website, webshop of online leeromgeving. Volledig afgestemd op jouw wensen behoeften.
Zo hoef jij je alleen nog te richten op jouw core business.

Zullen we binnenkort kennis maken?

Vanessa Broere

Als VA ondersteun ik je graag.

Ik zie mijzelf als een allrounder en spring graag in waar nodig is.
De afwisseling en het bieden van ondersteuning is wat mij motiveert.
Als ik ergens werk denk ik graag met je mee en zoek naar oplossingen.

Ik richt mij op Administratieve ondersteuning en Backoffice werkzaamheden.

Kan je mijn hulp goed gebruiken, stuur me dan een mail.

{

I can do things you cannot, you can do things I cannot.
Together we can do great things.

Mother Teresa

Ontwerp- en illustratiebureau Bonte Raaf

Wij werken graag met jou samen om een bijzonder en passend ontwerp te maken. Zo ontstaat er een imago die de juiste doelgroep aanspreekt en past bij jou en jouw bedrijf. Wij ontwerpen en illustreren graag logo’s, huisstijlen, portret-avatars en dergelijke. Ook helpen we met het totaalplaatje van de branding zodat alles echt klopt.

Natuurlijk horen hier kleuradvies en een duidelijke huisstijlkaart bij en denken we graag mee over de aanvullende huisstijlitems. Zoals een opvallend visitekaartje of eindejaarskaart die wél bewaard wordt (waardoor jouw bedrijf langer onder de aandacht blijft) of een geïllustreerde infographic die je verhaal in één oogopslag vertelt. Alles met de juiste uitstraling waardoor nieuwe klanten worden aangetrokken en bestaande klanten terugkomen.

Of je nu houdt van een strakke minimalistische vormgeving, modern tot authentiek, speels of ‘out-of-the-box’, door onze verschillende tekenstijlen ontstaat er altijd een huisstijl waar jij blij van wordt.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Chantal en Elise van de bonte raaf in met logo bedrukte auto

Administratiekantoor Duijnisveld

Als ondernemer, maar ook als particulier is het belangrijk om jouw boekhouding goed op orde te hebben. Ben je op zoek naar een administratiekantoor die jou daarbij kan helpen? Dan ben je bij Administratiekantoor Duijnisveld aan het goede adres! Je kunt bij ons terecht voor diverse diensten, zoals:

  1. Jaarlijkse belastingaangifte
  2. Het aanvragen/wijzigen van toeslagen
  3. BTW-aangifte
  4. Opstellen van de jaarrekening

Bij Administratiekantoor Duijnisveld houden we van een open, transparante en vooral persoonlijke samenwerking. We maken graag duidelijke afspraken, zodat je weet waar je aan toe bent. Bovendien zijn wij erg flexibel.

Wij houden graag rekening met jouw wensen en behoeften om het jou, wat betreft jouw boekhouding, zo makkelijk mogelijk te maken.

Wil je graag meer weten over ons administratiekantoor? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op per e-mail.

Chantal en Elise van de bonte raaf in met logo bedrukte auto

Denk je bij het zien van mijn team ‘He daar pas ik ook tussen, deze expertise ontbreekt nog’, laten we dan vooral kennismaken en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Want er gaat niets boven teamwork!