Tijd voor een
Online Business Manager?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je wilt gaan samenwerken met een Online Business Manager. Maar eigenlijk is er één die al mijn klanten gemeen hebben:
ze willen of kunnen het niet meer alleen doen.

Online Business Manager
{

Als Online Business Manager ben ik

5

Je extra paar handen

Als extra paar handen pak ik alle taken over die jij niet wil doen. Jij hoef jij alleen nog maar ja of nee te zeggen op de belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Je bedrijf draait soepeltjes door en jij kan je focussen op jouw zone of genius. Dat waarvoor je je bedrijf bent begonnen en waardoor klanten voor jouw kiezen.

5

Maar ook je extra paar ogen

Als extra paar ogen die niet emotioneel maar wel zeer betrokken zijn bij jouw bedrijf zie ik waar het niet lekker loopt of wat anders kan. Geef een andere invalshoek/zet je aan het denken/kom met nieuwe ideeën qua aanbod/draag ideeën aan voor (proces)verbeteringen en/of structuur/werkwijze

5

Daarnaast ook een extra paar voeten

Je staat er niet meer alleen voor. Als Online Business Manager loop ik naast je en bouwen wij samen met jou aan jouw bedrijf. Als sparringpartner denk ik mee over bedrijfsprocessen en werkwijze en implementeer de bedrijfsstrategie. Samen sporen we winstgevende ideeën op zodat jouw bedrijf verder kan groeien.

5

En als extra een flinke dosis energie

Door mijn enthousiasme en passie, ook voor jouw bedrijf, zorg ik voor nieuwe, extra energie. Ontstaat er flow en beweging in je bedrijf en verbinding in het team.

online business manager

Wat kan je verwachten?

Voor welk pakket je ook kiest het is altijd maatwerk en volledig afgestemd op jouw wensen en jouw onderneming.

Extra’s bij het Supportpakket of het Full Supportpakket zijn de 1 op 1 en de kickstart.

Afhankelijk voor welk pakket je kiest gaan we 2 of 4 keer per jaar, op de boerderij aan jouw bedrijf werken. Blikken we terug en kijken we vooruit naar wat je nog wilt bereiken.

De kickstart is ‘de’ start van onze samenwerking. Op de boerderij starten we onze samenwerking. Brainstormen we en bepalen welke doelen je als eerste wilt bereiken.

Deze dagen gaan niet ten koste van de afgesproken uren. Maar ontvang je van mij als bonus. Gewoon voor onze fijne samenwerking!

Maar ook gedurende onze samenwerking staat de boerderijdeur voor je open en ben je van harte welkom om hier samen te werken aan jouw bedrijf.

Harvest Growth Partner

62,50

per uur

N

Maatwerk

N

Flexibel

N

Ma – Vr (09.00-17.00 uur)

N

Bonus 1 op 1 elk 1/2 jaar

Harvest Master Partnership

67,50

per uur

N

Maatwerk

N

Flexibel

N

Ma – Vr (09.00-18.00 uur)

N

Weekend (urgent of snelle vraag)

N

Bonus 1 op 1 elk kwartaal en Kickstart

Harvest Time Solution

75,00

per uur

N

Maatwerk

N

Flexibel

N

Ma – Vr (09.00-18.00 uur)

N

Weekend (urgent of snelle vraag)

N

Voor kortdurende projecten

1 op 1 sessie

1 op 1 sessie

Tijdens de 1 op 1 sessies zoomen we in op jouw bedrijf. Wat is er de afgelopen periode bereikt. Maar ook wat wil je de komende periode nog gaan realiseren.

Door deze sessies een aantal keer per jaar toe te passen op jouw onderneming weten we precies waar we staan en waar we naartoe willen.

De 1 op 1 sessies vinden plaats op de boerderij zodat we ons echt even terug kunnen trekken uit het moment van alle dag en puur kunnen focussen op dat wat we willen gaan bereiken.

Deze sessies gaan niet ten koste van jouw uren maar zijn een bonus van mij voor onze fijne samenwerking. Daarbij zijn dit soort momenten zeer waardevol als ondernemer, een waardevol cadeautje.

De 1 op 1 sessies zijn ook los te boeken, de kosten hiervoor bedragen € 435,00. Als extra sessie maar ook als ik (nog) niet werkzaam ben als online business manager in jouw onderneming. Het kan ook op locatie.

Kickstart sessie

De Kickstart is een sessie om onze samenwerking af te trappen en direct goed van start te gaan. Op de boerderij zullen wij alle punten bespreken die jij wilt halen uit onze samenwerking en hoe wij gestelde doelen zullen gaan behalen.

Evenals de 1 op 1 sessie is de Kickstart een bonus van mij naar jou. Omdat niets fijner is om een samenwerking persoonlijk en face to face te beginnen.

boerderij ringgraaf

A touch of Farm Life

Naast de 1 op 1 sessie en de Kickstart organiseer ik ook A Touch of Farm Life. Dit zijn ongedwongen bijeenkomsten met een kleine groep ondernemers om samen te sparren en elkaar te inspireren.