Over mij

Als je mij zou vragen om mezelf in 5 woorden te beschrijven dan zou dat zijn:

9

Open

9

Eerlijk

9

To-the-point

9

Persoonlijk

9

Betrokken

9

Energiek

Dit is wie ik ben en ook hoe ik ben als ondernemer. Ze zeggen wel eens ‘what you see is what you get’ dat is zeker op mij van toepassing.

  Eind 2018 was het moment daar en richtte ik VAibe op. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in uiteenlopende bedrijven en diverse functies besloot ik om te starten als Virtueel Assistent. Dit heb en doe ik nog steeds met veel plezier na al die jaren.

  Echter kwam ik erachter dat ik niet al mijn kennis, passie en ervaringen kwijt kon binnen deze functie. En zo werden mijn diensten uitgebreid met (Online) Business Management.

  Omdat deze dienst zo gegroeid is het afgelopen jaar is het de tijd om er een apart bedrijf voor op te richten… zo werd Ringgraaf Business Management geboren.

  Wellicht vraag je je af waarom ik voor deze naam heb gekozen.
  Sinds september 2021 woon ik samen met mijn vriend en onze, in totaal, 7 kinderen op een mooie woonboerderij genaamd Boerderij Ringgraaf. Ik hoefde dus ook niet lang na te denken wat mijn nieuwe bedrijfsnaam zou zijn.

  Deze fijne inspirerende omgeving laat trouwens ook een lang gekoesterde droom uitkomen nl. het starten van een online webwinkel in woonaccessoires. Begin 2022 zal Boerderij Ringgraaf Cozy Living online gaan.

  Na het lezen van dit verhaal denk je misschien ‘wat een druk en hectisch leven’ maar laat ik nou net houden van die afwisseling, drukte en in vele ogen misschien chaos. Dit is tenslotte ook waarom ik ooit startte met VAibe. Het kunnen ondersteunen van andere ondernemers om structuur aan te brengen in hun chaos.