Ik heb als onderwijskundige heel prettig samengewerkt met Brenda. Er moesten nieuwe trainingen en opleidingen worden ontwikkeld. Brenda was mijn organisatorisch aanspreekpunt in deze. Met haar kon ik snel schakelen over wat de precieze vraag was en over wat er organisatorisch geregeld moest worden. Ook bij onduidelijkheden en problemen reageerde Brenda heel snel, duidelijk en efficiënt.

Antje

Sakura Learning & Development

Op onze oproep kregen we  best een aantal reacties en de reactie van Brenda voelde meteen goed.

We gingen aan de slag met vraagstukken op allerlei gebieden binnen onze nieuwe zorgorganisatie, waaronder bedrijfsvoering, financiën en het invullen en aansturen van het zakelijke team.

Brenda begreep goed waar ik tegen aanliep en ging meteen op zoek naar oplossingen. Zo regelde zij mensen uit haar eigen netwerk en toen de nood hoog was, vond ze in hele korte tijd een groep nieuwe vrijwilligers voor onze organisatie. Brenda is ook creatief, dus ook op gebied van vormgeving konden we leuk samenwerken.

De ondersteuning op afstand werkt hartstikke goed, ze is makkelijk bereikbaar en prettig in overleg.
Ze is betrokken, niet alleen zakelijk maar ook heel menselijk. Er wordt vaak van mensen gezegd dat ze enthousiast zijn, maar bij Brenda is dat echt zo!

Zoek je iemand die nieuwe energie brengt in je organisatie en die heel praktisch met je meedenkt en meewerkt, dan zou ik zeker Brenda bellen!

Marlies

Stichting begrepen klachten

{

Be the energy you want to attract

Wat was het heerlijk om met Brenda samen te werken. Zij weet als geen ander hoe uitdagingen aan te pakken. Stap voor stap met enthousiasme, heldere, snelle communicatie en geduld.

Fijn om met haar te werken waarin ze je serieus neemt, echt naar je luistert en goed weet welke acties uitgezet moeten worden. 
Aan Brenda heb je een hele goede!

Lara

VA | MetLaravanderwaard

Brenda is de liefste werkgever die ik tot nu toe heb gehad! Als er iets is kan ik dit bij haar kwijt en denkt ze mee in mogelijkheden. Niks is te gek! Ze regelt het direct. Vind het ook echt hard balen dat ze weg is. Hier heb je een hele goeie aan!! 😉

Demi

Collega

Brenda is een intelligente vrouw die in staat is om complexe situaties uit te rafelen en stap voor stap aan te pakken. Ze is een doorzetter en stressbestendig. Deinst niet terug voor een uitdaging. Als manager is ze eerlijk en recht door zee. Hierdoor weet je als medewerker wat je aan haar hebt. Dat maakt het prettig om met Brenda samen te werken.

Anita

docent Zorg en Welzijn

Brenda is een hele bekwame business manager, met wie ik bij heel fijn heb samengewerkt bij het ontwikkelen van een leerhuis/academie.

Jacob

Sakura Learning & Development

Brenda is sterk in het overbrengen van informatie en kan zich goed in andere verplaatsen. Zij is erg goed in haar werkzaamheden en steekt met kop en schouders boven andere uit. Brenda weet ook erg goed verschillende partijen samen te brengen en deze als een goed geoliede machine samen te laten werken. Ook al was Brenda onbekend met de inhoud van de wereld rondom de geboortezorg, zij heeft zich in de materie verdiept en zich deze snel eigen gemaakt. Het halen van deadlines is voor haar geen probleem. Dankzij Brenda kan ik me bezighouden met de zaken die ik leuk vind en de rest met een gerust hart aan haar over laten. Zij is een aanrader voor iedereen die een zeer professionele (Online) Business Manager zoekt.

Diana de Koning

CEO Because u Care

Sinds 2020 ben ik samen met Brenda steeds meer taken op gaan pakken binnen onze organisatie, zij als business manager en ik als financieel manager. Er moest de nodige structuur aangebracht worden en Brenda is hierin een fijne en leuke sparringpartner en collega. Wij kunnen het dan ook goed vinden samen! Doordat de samenwerking zo fijn ging kregen wij ook de opdracht om bij andere BV’s binnen de Group, samen de boel eens grondig aan te pakken. Dit werkte erg fijn om dit weer samen te kunnen doen! Nu zijn wij samen echt een team en vullen elkaar aan in onze werkzaamheden! Ieder zijn of haar specialisme zullen wij maar zeggen! Brenda weet echt van aanpakken en is nooit te beroerd om even mee te helpen!

Claudia

HWC Group

Ik werk nu zo’n 2 jaar samen met Brenda. Zij is mijn manager bij Because u Care. Ik vind het altijd een fijne samenwerking. Brenda is meedenkend, soms is het al fijn om een luisterend oor te hebben in het bedrijf als je tegen problemen of vragen aanloopt. Zij biedt dat. Zij weet je vaak wel te helpen en anders naar de juiste collega door te verwijzen. Of pakt het probleem of de vraag zelf op en koppelt dan de oplossing altijd zo snel mogelijk terug. Ik kijk er naar uit om nog een aantal jaar samen te mogen werken met Brenda.

Debbie

kraamverzorgende Because u Care

Sinds enige tijd ben ik werkzaam als PA van Brenda, nadat ik een periode niet in het bedrijfsleven werkzaam ben geweest. Voor mij was alles nieuw en moest ik van onderaan beginnen. Haar engelengeduld en kennis helpt mij enorm om er zo weer in te rollen. Brenda staat altijd voor mij klaar en kan snel schakelen om mij te helpen bij problemen waar ik tegenaanloop en weet altijd een oplossing te bedenken. Ze is echt een spin in het web, een duizendpoot die nergens voor terugdeinst. Om voor haar te werken ervaar ik dan ook als zeer prettig.

Vanessa

HWC Opleidingen