Over Brenda

Nog nooit heb ik spijt gehad van de, wellicht in sommige ogen impulsieve, beslissing om te gaan ondernemen. Wat ben ik blij dat ik de sprong in het diepe heb genomen en als alleenstaande mama van 4, tegen alle goed bedoelde adviezen van iedereen, Vaibe oprichtte.

Het ondernemen beviel hartstikke goed! 

Tijdens het werken als VA stroomde ik al snel door in de rol van Online Business Manager omdat ik meer bezig was met de strategie, als sparringpartner voor mijn klanten fungeerde en de aansturing van het team op me nam.  Zo ontstond Ringgraaf Business Management want van dit werk kreeg ik zoveel energie daar moest ik iets mee doen.

Ambitieuze ondernemers helpen groeien met hun bedrijf. Hoe mooi en waardevol is dat! En elke dag heerlijk afwisselend doordat elke ondernemer met wie ik samenwerk anders is. Net zoals hun bedrijven, dus ik hoef me nooit te vervelen.

{

When you stop and look around, this life is pretty amazing!

Hoe ik tot deze stap kwam?

Eind 2018 was ik er klaar mee! Door slecht ondernemerschap van mijn werkgevers kwam ik 3x op rij thuis te zitten. En het erge is dat het 2x bij dezelfde werkgever was. 

Niets erger dan afhankelijk te zijn van andere, dat zij het verprutsen maar jij met de gebakken peren zit. En daarnaast om jaar in jaar uit hetzelfde werk te moeten doen voor dezelfde werkgever was ook niet iets waar ik naar uitkeek. Ook al had ik leuke collega’s en fijne werkgevers.

Misschien heel arrogant maar ik dacht ‘Dat kan ik zelf beter. En als het dan misgaat is het tenminste mijn eigen schuld’.

Nu heb ik de keuze om te bepalen wanneer ik werk zodat ik er kan zijn voor mijn bende van 4. Heerlijk die flexibiliteit. Iets wat ik ook meenemen in mijn samenwerkingen. Want niet iedereen werkt van maandag tot vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Typisch ik

Z

Hou van Coca Cola en ja ik proef echt het verschil met Pepsi

Z

Drink thee en koffie ruikt lekker maar daar is ook alles mee gezegd

Z

Loop het liefst op mijn blote voeten ook op de kleine steentjes in de tuin

Z

Heb het stempeltje ADHD gekregen, maar dat zie ik niet als een probleem. Want hierdoor heb ik o.a. een creatieve manier van denken, een heerlijke hyper focus en hou ik makkelijk structuur en overzicht in de chaos.

Z

Ben ik mij als nuchtere ‘boerin’ mij aan het verdiepen in spiritualiteit. En hoe ik dit ook zakelijk kan benutten.

Z

Als ‘hobby’ heb ik een webshop met woonaccessoires voor een cozy living lifestyle. Alles beter dan een Triathlon te moeten doen.

Z

Mijn droomauto is een VW T1. Maar voorlopig moet ik het doen met een miniatuur variant en een poster.

Trek in een glas cola of een kop thee? Of wil je me overtuigen dat Pepsi en koffie echt lekker zijn, plan dan een snel een Business Brainstorm by Brenda in, dan sparren we online gelijk over jouw bedrijf.

Andere onderneming

Naast Ringgraaf Business Management, run ik nog een ander bedrijf: Boerderij Ringgraaf Cozy Living.
Hieronder lees je er meer over.

Boerderij Ringgraaf

Cozy Living

 

Soms worden langgekoesterde dromen werkelijkheid. Zo ook een van mijn dromen… een eigen webshop beginnen.

Inrichting en interieur hebben altijd mijn interesse gehad dus waarin was niet zo zeer de vraag, wel wanneer. Die droom is in 2022 uitgekomen.

Bij Boerderij Ringgraaf Cozy Living vind je alles wat bijdraagt aan heerlijk, relaxt en sfeervol wonen. Dit alles ‘with a touch of farm life’

Kom je kijken of er ook iets voor jou bijzit?

Boerderij Ringgraaf